HITACHI


Magic Wand

Pas op voor de namaak Hitachi Magic Wand

Het succes van de Hitachi Magic Wand heeft ook de aandacht getrokken van de namaakindustrie. Zo zijn er de afgelopen jaren verscheidenen kopieën op de internationale markt verschenen waarvan sommige, qua uiterlijk, bijna niet van echt te onderscheiden zijn.

Echter aan de binnenkant zijn de verschillen aanzienlijk. Zo is er geen namaak variant te koop met een vergelijkbare krachtige motor (5.000 tot 6.000 trillingen per minuut). Ook is de kwaliteit en degelijkheid van de namaak variant beduidend slechter, hij warmt snel op wat kortsluiting kan veroorzaken en door het gebruik van weekmakers in het rubber van de top is hij schadelijk voor je gezondheid.

Binnenkant van de Hitachi Magic Wand

Namaak Hitachi Magic Wand's zijn van slechte kwaliteit

De namaak massagers laten veel te wensen over. Zo worden deze geproduceerd tegen de laagst mogelijke kosten wat met name resulteert in de bedroevende kwaliteit.

De gevolgen zijn dat deze massagers geen zware degelijke motoren hebben maar een lichter motortje die direct geplaatst is in de kop en niet meer dan 1.500 tot 2.500 trillingen per minuut geeft met weinig diepgang. Het gevolg is dat de vibratie oppervlakkig is en de helft van de trillingen per minuut heeft ten opzichte van de Hitachi Magic Wand Original.
Zo herken je een echte Hitachi Magic Wand Original

Op het eerste gezicht zie je geen verschil, toch zijn deze er wel degelijk! Aan de hand van de volgende punten kun je na gaan of je een echte Hitachi Magic Wand hebt gekocht.

De Hitachi Magic Wand Original heeft de volgende kenmerken:

Bediendingspaneel van de Hitachi Magic Wand Kop van de Hitachi Magic Wand

Koop de Hitachi Magic Wand Original!

Op de pagina verkooppunten vind je de webwinkels die de echte Hitachi Magic Wand Original (HV-260) verkopen inclusief de juiste voltage omvormer.